Što se sve zna o smrti Liama Paynea? Argentinski mediji objavili fotke razbijene sobe

Foto: Profimedia

Smrt Liama Paynea (31), nekadašnjeg člana One Directiona, ostavila je kolege i fanove u šoku. 

>> Umro Liam Payne (31)

Što se sve zna o smrti?

Pjevač je pronađen mrtav ispred hotela Cas Sur u luksuznoj četvrti Palermo u Buenos Airesu, nakon pada s trećeg kata.

Smrt je potvrdila policija, a liječnici su rekli da "mu nije bilo spasa". Svjedoci za američki tabloid TMZ kažu da se nesreća dogodila malo poslije 17 sati (po lokalnom vremenu). Tvrde i da se Liam ranije "ponašao čudno u predvorju hotela". Spominju da je "razbio svoj laptop".

Osoblje hotela pozvalo je policiju neposredno prije nego što je Payne pao s trećeg kata. U hitnom pozivu policija je obaviještena "agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola". Naglasili su i da razbija stvari i hotelsku sobu. Osoblje je naglasilo da trebaju "hitno poslati nekoga" jer nisu znali je li život gosta u opasnosti. 

Osoblje nije moglo ući u sobu u kojoj je Liam boravio "dva ili tri dana". Kada su stigli, policajac je, kaže, čuo glasan zvuk u unutarnjem dvorištu hotela. Pablo Policicchio, direktor komunikacija Ministarstva sigurnosti Buenos Airesa, rekao je u izjavi za Associated Press da je Payne "skočio s balkona svoje sobe".

Argentinski mediji objavili fotografije razbijene hotelske sobe

Fotografije koje su objavile argentinske novine nedugo nakon smrti pop zvijezde prikazuju razbijen televizor i tragove praha na stolu u sobi, piše argentinski list Clarin. Na stolu su još bile šibice, ostaci spaljene svijeće i komadi aluminijske folije. 

Vlasti sada istražuju okolnosti njegove smrti i provode obdukciju, rekao je Alberto Crescenti, šef državnog sustava hitne medicinske pomoći, za Todo Noticias.

Liam je u Argentini bio zbog gostovanja na koncertu Nialla Horana, nekadašnjeg kolege iz One Directiona. Vijest je šokirala fanove diljem svijeta koji se opraštaju na društvenim mrežama. 

Tko je bio Liam Payne?

Liam Payne engleski je pjevač, tekstopisac i nekadašnji član planetarno popularnog benda One Direction. Rođen je 29. kolovoza 1993. godine u Wolverhamptonu. Njegova karijera započela je kada je 2008. godine nastupio na The X Factoru.

Nije prošao u finale, no vraća se 2010. kada ga suci okupljaju u grupu s Harryjem Stylesom, Louisom Tomlinsonom, Niallom Horanom i Zaynom Malikom, formirajući One Direction. Ova grupa ubrzo postiže globalni uspjeh i postaje jedan od najprodavanijih bendova desetljeća.

Nakon što su članovi benda odlučili uzeti pauzu 2015. godine, Liam je započeo solo karijeru. Njegov prvi singl kao solo izvođača, Strip That Down, izašao je 2017. godine u suradnji s Quavom i dosegao je visok plasman na top ljestvicama diljem svijeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.