Liamova djevojka je dva dana prije njegove smrti napustila Argentinu, objasnila zašto

Foto: Instagram

Iako je Liam Payne pola sata prije smrti na Snapchatu objavio fotografiju s djevojkom Kate Cassidy, ona nije bila s njim u Argentini u trenutku smrti.

Liam je u Argentini bio zbog gostovanja na koncertu Nialla Horana, nekadašnjeg kolege iz One Directiona. S njim je došla i Cassidy te su, kako je ranije otkrila, planirali ostati tamo samo pet dana, ali na kraju su bili dva tjedna. Ona je samo nekoliko dana prije njegove smrti napustila Argentinu.

Dva dana prije smrti vratila se u Miami

14. listopada na TikToku objavila da se vratila u Miami, dok je Liam ostao u Buenos Airesu. Na TikToku je rekla da je "bila spremna" vratiti se na Floridu.

"Iskreno, volim Južnu Ameriku, ali mrzim predugo biti na jednom mjestu. Tamo smo trebali biti pet dana, a to se pretvorilo u dva tjedna. Bila sam kao: 'Moram ići kući'", rekla je. 

@kateecass

soooo happpiii to b back in sunshine state

♬ original sound - nicole

25-godišnjakinja je rekla da je dobila "čudan osip" prije leta zbog "tjeskobe" oko putovanja. Naposljetku, rekla je da doživjela olakšanje kada je došla kući. 

"Bila sam tako sretna što sam doma", dodala je. Dva dana poslije njenog TikTok videa, njezin dečko Liam Payne pronađen je mrtav nakon pada s trećeg kata hotela. 

Objavila fotografiju Liama

Prije svog povratka u Ameriku, Kate je objavila fotografije s putovanja u Argentinu. Na većini fotografija je hrana koju je tamo jela, ali na dvije se našao i Liam. "Zahvalna sam na malim stvarima u životu", napisala je uz fotografiju na kojoj Liam jaše konja.

Liam je objavio nekoliko fotografija prije smrti. Osim fotografije s Kate, na kojoj poziraju u ogledalu, objavio i fotografiju hotela te nekoliko selfieja. "Sretan sam da sam uspio malo pobjeći", napisao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.