Širi se video Liama Paynea s fanovima. Navodno je snimljen u hotelu u Argentini

Screenshot: X

BRITANSKI pjevač Liam Payne, nekadašnji član One Directiona, preminuo je u 32. godini nakon pada s 40 metara visokog balkona hotela Casa Sur u Buenos Airesu.  

Vijest o njegovoj smrti rastužila je fanove, koji se okupljaju ispred hotela i ostavljaju cvijeće te pale svijeće, a X-om se proširio video njegovog navodno posljednjeg susreta s obožavateljicama u predvorju hotela u kojem je boravio. 

Što se sve zna o smrti pjevača? 

Nesreća se dogodila jučer malo poslije 17 sati, a liječnici su rekli da "mu nije bilo spasa". Svjedoci za američki tabloid TMZ tvrde da se Liam ranije "ponašao čudno u predvorju hotela", gdje je navodno nastala snimka susreta s obožavateljicama. Osoblje hotela pozvalo je policiju neposredno prije nego što je Payne pao s trećeg kata. U hitnom pozivu policija je obaviještena o "agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola". Naglasili su i da razbija stvari i hotelsku sobu, a argentinski mediji objavili su fotografije razbijene sobe. 

Payne je nekoliko tjedana boravio u Argentini, gdje je otputovao kako bi podržao bivšeg kolegu iz grupe One Direction, irskog pjevača Nialla Horana, koji je ondje održao koncert. 

S Liamom je neko vrijeme bila i njegova djevojka Kate Cassidy, no dva dana prije njegove smrti vratila se u SAD. Liam je u prošlosti javno govorio o svojim problemima s mentalnim zdravljem i o ovisnostima s kojima se borio. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.