Marijanu Puljak kći snimila kako partija na Ultri. Evo kako je to izgledalo

Screenshot: TikTok

Marijana Puljak objavila je snimku s Ultre koju je snimila njena kći.

"Ono kad te kćer uhvati na Ultri", napisala je uz snimku na kojoj pleše i udara rukama u zrak na taktove elektronske glazbe. Inače, Marijana ima kćeri Ivu i Emu te sina Tomu.

@marijanapuljak Ono kad te kćer uhvati na Ultri 😂😊🥰💃🏻💃🏻💪👍🇭🇷 #UltraEurope #ultraeurope2024 #ultrasplitcroatia #ultrafestivalcroatia #ultrafestival2024 #fyp ♬ original sound - Marijana Puljak

I lani bila na Ultri 

Saborska zastupnica Centra i supruga splitskog gradonačelnika Ivice Puljka i lani je bila na Ultri.

"Tko me dobro poznaje zna da obožavam plesati, pogotovo na disco muziku. U mladosti smo, nakon šetnje ispred Semafora ili Rivom, izlazili u klubove Shakespeare, Missisipi ili na fax u STOP-a i tamo se plesalo do jutra.

Ove godine sam prvi put bila na Ultra Europe festivalu, iako su u Splitu evo već 9 godina, i mogu reći da sam baš uživala. Bila sam prvu i zadnju večer po par sati i sve što sam doživjela je izvrsna atmosfera, moj tip muzike i zabave, mladi sa svih strana svijeta koji uživaju, odlična produkcija, ozvučenje, vatromet…", napisala je tad.

"Onima koji žugaju kako je ovo Sodoma i Gomora iskreno savjetujem da dođu i sami se uvjere u veselje i radost koji vladaju među ekipom koja se samo došla dobro zabaviti. Među 40+ tisuća mladih sigurno je bilo i incidenata, ali ništa iznad prosjeka po bilo kojem masovnom događaju ili što službe nisu mogle obraditi", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.