Daniel Craig stigao u Veneciju, iznenadio je fanove novim imidžem

Foto: Profimedia

Britanski glumac Daniel Craig koji se proslavio ulogom Jamesa Bonda stigao je u Veneciju, no njegov imidž daleko je od onog na koji smo navikli u Bondovim filmovima. Prošetao je Venecijom u pratnji supruge, no ovaj put svi pogledi bili su usmjerni na njega. Daniel je pustio svoju prosijedu kosu, a novi imidž bio je potpuno neočekivan.

Paparazzi su ih uhvatili u zračnoj luci, a glumac je gotovo i prošao nezamijećeno jer s novim izgledom djeluje gotovo neprepoznatljivo. I dok je njegova supruga na sebi imala elegantnu crnu haljinu i cipele na petu, on se odlučio za običnu bijelu majicu i traperice. 

Poznati Britanac u Veneciju je stigao zbog prikazivanja filma Queer, u kojem ima glavnu ulogu, a premijera filma zakazana je za 3. rujan. 

Naime, riječ je o poluautobiografskoj noveli Williama Burroughsa, a Craig glumi američkog iseljenika i ratnog veterana Williama Leeja koji ima romansu s mlađim muškarcem, Eugeneom Allertonom (kojeg glumi Drew Starkey), ovisnikom o drogama i otpuštenim pripadnikom mornarice.

Pojavio se u reklamnoj kampanji i podijelio reakcije fanova

Nedavno je Daniel također podijelio reakcije svojih obožavatelja kada se pojavio u reklamnoj kampanji jesen/zima za španjolsku luksuznu modnu kuću Loewe. Njegovi obožavatelji navikli su ga viđati dotjeranog, kratke kose i u elegantnim odijelima, a na službenim fotografijama kampanje slavni glumac imao je novi imidž. 

"Ne sviđa mi se ovo. Izgleda kao neki rođak u srednjim godinama koji je prerastao svoju cool fazu prije mnogo godina. Jezivo", komentirao je jedan pratitelj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.