Mračna tajna obitelji Elona Muska: "Smatrala ga je ocem, a on joj je napravio dijete"

Foto/Screenshot: Instagram/YouTube

ERROL Musk, otac Elona Muska, ima dijete sa svojom pokćerkom koju je usvojio kao četverogodišnjakinju oženivši njezinu majku, ekskluzivno piše Daily Mail.

Elon Musk je za svog oca nekoliko puta rekao da se radi o zlom čovjeku koji je napravio puno ružnih stvari, ali nitko nije očekivao da je u pitanju ovako nešto.

Musk je skoro poludio kad je doznao da je njegov otac ujedno i otac djeteta njegove usvojene polusestre Jane Bezuidenhout koja je živjela s njim dok su zajedno odrastali u domu Muskovih. Elliot Musk bio je u braku s Janeinom majkom i s njom dobio dvoje djece.

Elona i ostatak obitelji o skandalu s trudnoćom obavijestila je Alexandra Musk, kojoj se otac povjerio. Nazvala ga je mentalno bolesnim i predložila mu liječenje koje je on odbio. Ova priča potvrdila je katastrofalne odnose u obitelji Musk, a izvori za Daily Mail kažu da Elon Musk s ocem nije razgovarao više od 15 godina.

Errol je priznao očinstvo nad 10-mjesečnim Elliotom te napomenuo da dijete nije bilo planirano, ali ga on voli i želi odgajati.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.