Pitali smo vas tko je najzgodniji frajer. Jedan vas je očarao

Foto: EPA

Bliži se proglašenje najseksi tipa godine po izboru magazina People koji se održava od 1985. godine, a na društvenim mrežama već se mjesecima nagađa tko bi mogao ponijeti titulu ove godine. Henry Cavill, čovjek koji je osvojio srca mnogih žena diljem svijet, sada je u anketi čitatelja Indexa proglašen najseksi muškarcem 2024. godine.

Prvo mjesto u anketi osvojio je Cavill s 1939 glasova. Iza njega je bio glumac Glen Powell s 1011 glasova, dok je treće mjesto zauzeo glumac Pedro Pascal sa 608 glasova.

Jedan je od najtraženijih lica u svijetu filma

Henry Cavill (41) je britanski glumac koji se probio kao jedan od najtraženijih i najprepoznatljivijih lica u svijetu filma. Rođen je 5. svibnja 1983. u Jerseyju. Postao je globalno poznat prvenstveno zahvaljujući svojoj ulozi Supermana u serijalu filmova o superjunacima, počevši s filmom Man of Steel (2013.).

No, to nije jedina uloga kojom je osvojio publiku. Njegova interpretacija Geralta od Rivije u popularnoj Netflixovoj seriji The Witcher donijela mu je dodatnu popularnost i priznanja, a kritičari su pohvalili njegovu transformaciju u kompleksni lik iz poznatog fantasy serijala.

Osim glumačke karijere, Henry Cavill je poznat i po svojoj predanosti fitnessu i zdravom načinu života. Njegov atletski izgled, koji je oblikovao za ulogu Supermana, postao je gotovo simboličan za njegov brend. Cavill se redovito pojavljuje u fitness magazinima, dijeleći savjete o treninzima i prehrani, a mnogi ga smatraju idealom muške fizičke forme.

Očekuje prvo dijete

Jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja u travnju je otkrio da očekuje svoje prvo dijete s djevojkom Natalie Viscuso. Glumac je potvrdio sretnu vijest za Access Hollywood na premijeri filma The Ministry of Ungentlemanly Warfare.

"Jako sam uzbuđen zbog toga. Natalie i ja smo jako, jako uzbuđeni", rekao je glumac. Cavill i njegova 34-godišnja djevojka zajedno su već gotovo tri godine, a on je 2021. otkrio da je u vezi kada je na Instagramu podijelio snimku na kojoj igraju šah.

Par je debitirao na crvenom tepihu na premijeri filma Enola Holmes 2 2022. Natalie radi kao holivudska izvršna direktorica na televiziji, a nakratko je iskusila i kako je to biti pred kamerama jer se još kao tinejdžerica pojavila u MTV-jevom hitu My Sweet 16.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.