Tetovaže hrvatskog reprezentativca privukle su pažnju fotografa na SP-u u Kataru

Foto: Profimedia

HRVATSKA nogometna reprezentacija remizirala je s Marokom na otvaranju svoje skupine F na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a jedan je hrvatski nogometaš plijenio dosta pažnje fotografa na ovoj utakmici.

Za oko je fotografima zapeo hrvatski reprezentativac Marko Livaja, koji ovaj put nije startao od prve minute, a fokusirali su se na njegove tetovirane ruke. 

Livaja, koji je ušao tek u drugom poluvremenu protiv Maroka, utakmicu je pratio s klupe i tamo su ga prvi put uhvatili fotografi te su se baš potrudili zumirati i detaljno prikazati Livajine tetovaže.

Prepun je tetovaža

Livaja tu i tamo zna skinuti dres i pokazati većinu tetovaža. Najviše se ističe ime kćerkice Elizabet koju ima s 14 godina starijom splitskom manekenkom Iris Rajčić. 

Nije to jedini natpis koji Livaja ima istetoviran. Na lijevoj šaci ima ispisano, kao što se vidi na slikama, "love", dok na desnoj ima "hate". Isto tako, ima ispisano ime "Franko", nekoliko natpisa na prsima, crtež usana, ruže, boksera za šaku, ženskog lica...

Na leđima, između ostalog, ima istetoviranu mrtvačku glavu te tri lavlje glave.

Inače, Livaja je svojevremeno otkrio i koliko ima tetovaža. Marko ima tetovaže po cijelom tijelu, ali se već neko vrijeme nije tetovirao.

"Imam 110 tetovaža valjda, ali nisam ih radio tri ili četiri godine. Ima mjesta, ali jednostavno nemam volje", komentirao je napadač Hajduka i reprezentacije za Dalmatinski portal još prošle godine, a tada je priznao kako bi još istetovirao Hajdukov trofej kada bi ga osvojili.

Livaja je trenutno najistetoviraniji hrvatski reprezentativac, a prije njega je to bio Šime Vrsaljko.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.