Princ William prvi put u posljednjih šest godina javno spomenuo brata Harryja

Foto: EPA

Na britanskom ITV-u za nekoliko će dana biti prikazan dvodijelni dokumentarac pod nazivom Prince William: We Can End Homelessness. Ovih dana u javnost je dospjelo nekoliko kratkih isječaka, a u jednom William spominje svog brata Harryja.

Mnoge je začudilo što je princ spomenuo brata s kojim nije u dobrim odnosima. To je prvi put da ga je javno spomenuo u zadnjih šest godina. Naime, ime svoga brata nije javno izgovorio sve od zajedničkog sudjelovanja na Forumu Royal Foundation 2018.

Što je rekao?

William se prisjetio trenutka kad ga je pokojna majka princeza Diana prvi put odvela u dobrotvornu organizaciju koja pomaže beskućnicima The Passage.

"Majka me odvela u The Passage. Zapravo, odvela je tamo i Harryja i mene. Mislim da sam u tom trenutku imao 11 ili možda 10 godina. Nkada prije nisam bio na nekom sličnom mjestu zbog čega sam bio pomalo zabrinut, nisam znao što me tamo čeka", rekao je William. 

Princ je ispričao detalje koji su se dogodili tog dana. "Moja majka je radila uobičajeno, smiješila se i šalila sa svima. Sjećam se da sam tada nekako pomislio: 'Pa, ako svi nemaju dom, svi će biti stvarno tužni.' Ali bilo je nevjerojatno koliko je to bilo sretno okruženje. Sjećam se dobrih razgovora, igranja šaha, pričanja i tada mi je sinulo da postoje i drugi ljudi koji nemaju isti život kao ja", kazao je William.

Nedavno bili na sprovodu, sjedili odvojeno

Braća su nedavno bila na sprovodu šogora svoje majke, lorda Roberta Fellowesa. Sjedili su odvojeno u stražnjem dijelu crkve i nisu razgovarali. Već dugo vremena nisu bliski, a britanski mediji navode da nisu razgovarali gotovo dvije godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.