Ronaldovu kćer (6) pitali što želi biti kad odraste, njezin odgovor nasmijao mnoge

Screenshot: Instagram

U NOVOJ, trećoj sezoni Netflixove reality serije Soy Georgina fanovi mogu vidjeti kako izgleda život Georgine Rodriguez i Cristiana Ronalda nakon selidbe u Saudijsku Arabiju, a jedna scena postala je hit na društvenim mrežama. 

Naime, u toj sceni upitali su šestogodišnju Alanu Martinu, kćer Georgine i Cristiana, što želi bit kad naraste. "Ništa, ništa. Bit ću kući mirna", odgovorila je Alana, a njezin odgovor nasmijao je nogometaša, koji joj je odgovorio: "Moraš raditi, ljubavi." 

"Ali, što da radim? Ne znam što ću", upitala je Alana, a otac joj rekao: "Mislim da možeš biti glumica", no djevojčici se njegov prijedlog nije svidio, a kad joj je rekao da bi mogla biti producentica na Netflixu, odgovorila je kako bi to čak i mogla prihvatiti.  

"I ja želim biti kući i biti mirna" 

"Svi smo mi Alana", "I ja želim biti kući i biti mirna", "Prije sam htjela biti Ronaldova supruga, ali sad bih htjela biti njegova kćer" i "Ništa? Ovo je presmiješno", neki su od komentara na društvenim mrežama. 

Inače, Georgina je u jednoj od epizoda priznala kako je njezina kći uobražena. 

"U posljednje vrijeme stavlja perike, voli se šminkati i dotjerivati. Veoma je uobražena i, gledajte, teško da netko može biti koketniji od mene, ali mislim da će ona biti", priznala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.