Sergejeva žena platila kaznu jer nije prijavila boravak u Srbiji, otkriveno koliko

Foto: Instagram

Sergej Trifunović prošli je tjedan suprugu prijavio za obiteljsko nasilje, nakon čega je otkriveno da je Isidora ilegalno u Srbiji, odnosno nije prijavila boravište. 

Protiv Isidore, koja je državljanka Hrvatske, podnesena je prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima. Zakon za neprijavljivanje boravka predviđa novčanu kaznu u iznosu od 10.000 do 50.000 dinara (85 do 425 eura).

Platila je kaznu od 170 eura

Iako su srpski mediji pisali da će Isidoru deportirati iz Srbije, Telegraf.rs piše da je Isidora platila kaznu predviđenu zakonom i zemlju neće napuštati.

"Isidora je osuđena na novčanu kaznu u iznosu od 20.000 dinara (170 eura) i istu je platila odmah. Ne vjerujem da će napuštati zemlju. Njihov odnos je takav, danas su dobri, sutra nisu. Ipak, vole se", rekao je izvor za Telegraf. 

Podsjetimo, glumac je pozvao policiju i rekao da trpi nasilje od supruge Isidore. Svađa se dogodila oko 22 sata u stanu na Voždovcu. Nedugo prije toga viđen je, sa psom Milom, na promociji albuma Sajsi MC-a. 

Izvori za srpske medije rekli su da je problem nastao kad se on vratio s promocije, a prije toga joj nije rekao kamo ide niti joj se javljao na telefon. Nakon svađe joj je navodno rekao da želi razvod i tad su stvari eskalirale.

Međutim tužitelj Drugog OJT je utvrdio da nema elemenata krivičnog djela obiteljskog nasilja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.