Željko Samardžić najavio koncert u zagrebačkoj Areni

Foto: Zorana Mandic/ATAImages/PIXSELL

Prije nepune tri godine Željko Samardžić nastupao je u zagrebačkoj Areni, a sada je najavio svoj povratak na tu pozornicu. U Areni Zagreb nastupat će 14. ožujka 2025. godine,

"Baš mi je drago što sam danas s vama i što imamo posebnu priliku najaviti poseban događaj - 14. ožujka se vidimo u zagrebačkoj Areni. Siguran sam da će biti jako svečano u Areni", otkrio je glazbenik voditeljici Dorini Duplančić na Extra FM-u.

"Imam puno poruka na Instagramu, najviše se tinejdžeri javljaju, rekao bi Balašević - neki novi klinci... Radujem se što se vidimo ponovno. Od moga prvoga dolaska u Zagreb, ovaj grad je za mene i moje dečke jedna ogromna 'ljubavna adresa'. Na moju i vašu radost, ostvarila mi se želja da se vratim u zagrebačku Arenu", dodao je.

Planira objaviti nove pjesme

Karijeru regionalne zvijezde obilježili su hitovi poput Grlice, Da me nije, Slutim, Stari lav, 9000, Dobar dan tugo, Ljubavnik i brojni drugi. Više od tri desetljeća njegovog rada na glazbenoj sceni upotpunile su i brojne suradnje, među kojima su dueti sa Sašom Matićem, Jelenom Rozgom, Crvenom jabukom, Kaliopi, Nedom Ukraden...

"Ja sam siguran da ću do koncerta u Areni objaviti nekoliko novih pjesama. Vjerujem da će ih stići naučiti do koncerta svi koji budu htjeli. Imam 20-ak spremnih pjesama, jako vodim računa koju kada pustiti. Nakon toliko godina provedenih na estradnom nebu, shvatio sam da je sve ono što sam radio imalo smisla. Među pjesmama je i jedna od pokojne Marine Tuacaković, mislim da bi ona mogla biti objavljena do koncerta u Areni", najavio je Željko.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.