Neurologinja otkriva koje 4 stvari nikad ne dozvoljava svojoj djeci jer su preopasne

Foto: Unsplash

DR. PUJA Aggarwal, mama koja je po struci neurologinja, nedavno je objavila video u kojem je otkrila četiri stvari koje nikada neće dopustiti svojoj djeci, a iako joj mnogi ljudi vjeruju o rizicima tih stvari, njezin stav kod većine je ipak izazvao burnu raspravu. Naime, kako objašnjava, ona nikad svojoj djeci neće dozvoljavati sljedeće:

 

  • igranje američkog nogometa
  • adrenalinske vožnje na quadovima
  • skakanje po trampolinu
  • pucanje na streljani ili sudjelovanje u bilo kojoj aktivnosti koja uključuje oružje.

''Sve su to aktivnosti koje su preopasne za vašu djecu, uzrokuju nepotrebne ozljede glave, ali i ostalih dijelova tijela te su potpuno nepotrebne bilo kojem djetetu. Ono što je najgore, mogu biti opasne po život'', upozorila je u objavljenom videu.

@zenfulbrain Four Things I Would Never Let My Kids Do As A Neurologist or 🧠 doctor! #neurologist #atvlifestyle #gunskill #trampoline #americanfootball #brainhealthmatters #tbi #concussion ♬ original sound - Dr. A

Iako su njezine namjere bile dobre, a video je dosad skupio 2.4 milijuna pregleda, većina tiktokera misli da ipak malo pretjeruje.

''Ovo je previše, pa onda im uopće ne bismo smjeli dozvoliti da se bave bilo kakvim aktivnostima'', ''Prema ovome je sve čime se djeca i tinejdžeri bave opasno, najbolje da ih zatvorimo u kuću da slučajno ne bi izašli i ozlijedili se'', ''Razumijem što želiš reći i slažem se s ovim dijelom koji uključuje oružje, sve ostalo je pretjerivanje'', samo su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.