Adriana-Ćaleta Car privukla pažnju u trapericama od tisuću eura

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRAPERICE su već desetljećima jedan od najpopularnijih komada odjeće u ormarima diljem svijeta. Bez obzira na promjene modnih trendova, traperice ostaju klasik koji nikad ne izlazi iz mode. Njihova popularnost leži u svestranosti - mogu se nositi u gotovo svim prilikama, od opuštenih dnevnih kombinacija do elegantnijih večernjih outfita.

Kakav je stil traperica trenutno u modi, ovisi o generaciji koju pitate. Primjerice, Gen Z preferira široke ili ravne modele, dok skinny traperice smatra zastarjelima. S druge strane, milenijalci se i dalje ne odriču svojih skinny traperica. Iako se generacije možda ne slažu oko toga što je "in", traperice, bez obzira na stil, zadržavaju svoju popularnost.

Miu Miu traperice s logom

Cijene traperica također značajno variraju - mogu koštati od nekoliko desetaka eura pa do više od deset tisuća. Jučer je Adriana Ćaleta-Car, poznata po svojim istančanim modnim kombinacijama, plijenila pažnju u trapericama od 1150 eura.

Adriana je odabrala svijetle, široke traperice visokog struka brenda Miu Miu, s otisnutim logom po cijeloj dužini nogavica. Ovaj model kombinirala je s kožnom jaknom, crnom mrežastom majicom, crnom torbom Hermes Birkin, cipelama sa zakovicama i sunčanim naočalama nepravilnog oblika.

Rasprodale su se

Svoju modnu kombinaciju podijelila je na Instagramu, gdje je privukla veliku pažnju. Objavu je lajkalo više od tri tisuće ljudi, a komentari poput "Preslatka maca", "Vau" i "Bella" pokazali su oduševljenje njezinim stilom.

Model traperica koji je Adriana nosila iznimno je tražen i trenutno rasprodan na službenoj stranici brenda, no postoji mogućnost da će ponovno biti dostupan. Možete ih vidjeti u nastavku.

Traperice Miu Miu, 1150 eura (rasprodane su)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.