Kaput kakav nosi Victoria Beckham svaka žena će poželjeti u svom ormaru

Foto: Profimedia/farfetch.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA NEDAVNOM Tjednu mode u Parizu Victoria Beckham ponovno je pokazala zašto je jedna od najcjenjenijih modnih ikona današnjice. Svojim besprijekornim stilom i pažljivo odabranim outfitom privukla je brojne poglede, a posebno se istaknuo njezin elegantni duffel kaput. 

Ovaj kaput prepoznatljiv je po drvenim gumbima, a inspiraciju za dizajn crpi iz povijesti. Postao je poznat kada ga je britanska mornarica počela koristiti krajem 19. stoljeća, a ova vrsta kaputa popularizirana je i kroz lik simpatičnog medvjedića Paddingtona. 

Kaput je iz njezine najnovije kolekcije

Kaput koji je Victoria nosila dio je njezine najnovije kolekcije. Ona ga je spojila sa širokim trapericama tamnog denima i cipelama na visoku petu, stvarajući savršen spoj visoke mode i svakodnevnog stila.

Victoria Beckham oversized duffle jakna, 1449 eura

Ako ste i vi zaljubljeni u ovaj kaput i želite dodati dašak elegancije svom ormaru, pronašli smo nekoliko sličnih opcija koje bi vam se mogle svidjeti.

Zalando Object klasičan kaput, 99.41 eura
Zalando Only kratki kaput, 68.88 eura
Zalando, Only Petite klasični kaput, 79.50 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.