Ljudi su šokirani trajanjem baterije iPhonea 16 Pro Max. Crkne li ikada?

Foto: apple.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROŠLO je tek nekoliko tjedana otkako je Apple lansirao novu seriju iPhonea 16 te korisnici jedva čekaju isprobati najnovije modele. No, koja je zapravo razlika između iPhonea 16, iPhonea 16 Pro i iPhonea 16 Pro Max?

Apple naglašava da je iPhone 16 Pro Max postigao "velik skok u trajanju baterije" te pruža njeno najdulje trajanje ikad na iPhoneu. Kada se usporede iPhone 16 Pro i Pro Max, dodatnih 130 eura donosi veći ekran od 0.6 inča i razne vrhunske značajke, a trajanje baterije posebno privlači pažnju korisnika.

Mashable je testirao iPhone 16 Pro Max uz druge pametne telefone koristeći videoreprodukciju na TikToku s postavkama svjetline na 50%. Rezultati su bili impresivni: iPhone 16 Pro Max postigao je nevjerojatno trajanje baterije od 25 sati i 17 minuta.

Evo kratkog pregleda trajanja baterije drugih testiranih pametnih telefona:

  • Samsung Galaxy S24 Ultra - 13 sati i 1 minuta
  • iPhone 16 - 16 sati i 20 minuta
  • iPhone 16 Pro - 18 sati i 17 minuta
  • Google Pixel 9 Pro XL - 18 sati i 50 minuta
  • iPhone 16 Plus - 18 sati i 53 minute
  • Google Pixel 9 - 19 sati i 20 minuta

Mnogi vjeruju da će Apple s vremenom smanjiti trajanje baterije preko softverskih ažuriranja

Na Redditu su se korisnici osvrnuli na razlike u trajanju baterije između iPhonea 16 Pro i Pro Max i nazvali ih nevjerojatnim. Dok su mnogi impresionirani trajanjem baterije, neki su skeptični prema dugotrajnosti tih poboljšanja. Vjeruju da će, kao što je bio slučaj u prošlosti, Apple s vremenom smanjiti trajanje baterije preko softverskih ažuriranja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.