Tanjuri iz H&M-a osvojili su TikTok: "Savršenstvo"

Screenshot/Foto: TikTok/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TANJURI za jelo, osim što imaju funkcionalnu ulogu u posluživanju hrane, mogu značajno doprinijeti estetici stola i općem dojmu koji ostavlja postavljeni stol. Različiti oblici, boje i materijali tanjura mogu dodati posebnu notu svečanosti, elegancije ili ležernosti, ovisno o prigodi.

Primjerice, bijeli porculanski tanjuri s jednostavnim linijama često se koriste kako bi naglasili sofisticiranost, dok tanjuri s razigranim uzorcima ili živim bojama mogu unijeti vedrinu i dinamičnost u svakodnevne obroke. No, neki tanjuri izgledaju poput umjetničkih djela. 

Hit na društvenim mrežama

Jedni od takvih su tanjuri u obliku latica cvijeća iz H&M Home ponude, koji su s razlogom postali hit na TikToku. Toliko su lijepi da bi se moglo reći da ih je prava šteta koristiti.

@humie98 🥹🫶🏼 #H&M#tableware#fyp#foryoupage#kesfet#kesfetteyiz#newhome#kitchen#asthetic ♬ Hell N Back (feat. Summer Walker) - Bakar
@tildajohnssonnn Rena rama dröm fatet✨🩷 @H&M #interior #inspo #insperation #aesthetic #fall #porslin #plate #porcelain #fyp #fördig #foryou #autumndecor #fallaesthetic #hmhome ♬ оригинальный звук - ☆dreamland☆
@ayseranahome Tablesetting🪄 . . . . #tablesetting #hmhome #hm #homedecor #newin #plate #viral #simple #minimaal #beigeaesthetic #beigelovers #traverten #details #ranunculus #flower #todaytrending ♬ Idea 7 - Gibran Alcocer
@esengamze love it perfect for spring 🌼🤍 #tableware ♬ original sound - Gamze Esen

"Vau", "Volim ih", "Slatki", "Kako su divni, trebam ih", "Prekrasni", "Zaljubljena sam", "Savršenstvo", samo su neki od komentara korisnika ispod TikTok videa s ovim posuđem u prvom planu. 

Ako želite impresionirati svoje goste za određenu prigodu, svakako razmislite o ovoj liniji posuđa iz H&M-a, koja uključuje tanjur, mali tanjurić, zdjelicu i čašice za jaja. Sumnjamo da će ikoga ostaviti ravnodušnim.

Tanjur u obliku latice, H&M Home, 14.99 eura
Mali tanjurić u obliku latica, H&M Home, 7.99 eura
Mala zdjelica u obliku latice, H&M Home, 7.99 eura
Set od dva keramička stalka za jaja, H&M Home, 12.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.