"WC papir, jeftino vino": Hrvati otkrili što ih je najviše sram kupovati u dućanu

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JESTE li ikada odustali od kupovine nečega jer vas je bilo sram staviti taj proizvod na blagajnu? Nedavno je na Redditu netko postavio pitanje: "Što vas je sramota kupiti?", a tema je ubrzo prikupila mnoštvo komentara.

Hrvati su anonimno dijelili svoja iskustva i otkrivali proizvode koji im izazivaju nelagodu kad ih kupuju u trgovini. Naravno, bilo je i onih koji su rekli da ih ništa nije sram te da bez problema mogu kupiti sve što im treba, čak i u lokalnom dućanu.

Evo zbog kojih proizvoda se Hrvati crvene na blagajni

"Kao debela osoba (trenutno u fazi mršavljenja) hranu, pogotovo nešto što nije toliko "zdravo"...", "Kondome", "Jeftino vino. Kad kuham, šteta mi je u lonac uliti kvalitetno ili vrhunsko vino, pa ulijem neko jeftino. Al kad ga kupujem, sramota me da ne bi teta na blagajni pomislila da sam jeftini alkos", "Igračke u sex shopu bi me bilo vjerojatno sram kupiti, al nikad nisam bila, pa je samo pretpostavka", "Ništa, kao odrasla osoba stojim iza svojih odluka i nije me sram. Kondomi? - sramota je ne imati ih. Ulošci za ženu - sramota je izbjeći priliku za pomoć".

"Ništa, kao odrasla osoba stojim iza svojih odluka i nije me sram", "Mislim da nema stvari koju bi me sramota bilo kupiti", "Najjeftiniju hranu za mačku", "Ja sam znao jednog kojeg je bilo sramota kupit toalet papir", "Sve može, ali kondome na kiosku ni mrtav","Plan b", "Jeftini alkohol. Ne znam zašto", "Kremu za hemoroide, jednako sramotno iskustvo kao i kad sam doktorici napokon rekla da imam problema s njima", "Toalet papir i tabletu za dan poslije".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.