Mesnica u Konzumu na Črnomercu radi skraćeno. Pitali smo zašto

Foto: Čitatelj

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POJEDINI Indexovi čitatelji primijetili su da mesnica koja se nalazi u sklopu Konzumove trgovine na zagrebačkom Črnomercu radi kraće nego sama trgovina. Kod mesnice stoji obavijest da je njezino radno vrijeme do 17 sati. O novom se radnom vremenu raspravljalo i na društvenim mrežama.

"Ispričavamo se kupcima"

Vezano uz to obratili smo se Konzumu i pitali ih je li riječ o privremenom rješenju i znaju li možda dokad će novo radno vrijeme biti na snazi. Njihov odgovor prenosimo u cijelosti:

"Privremeno radno vrijeme mesnice u Super Konzumu Črnomerec je u ovom trenutku do 17 sati, što je jasno istaknuto na plakatima u prodavaonici. Očekujemo skoro vraćanje na redovno radno vrijeme te se ovim putem ispričavamo svim našim kupcima zbog eventualnih neugodnosti uslijed ove promjene."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.