Obožavatelji ne mogu vjerovati koliko poznata pjevačica naplaćuje svoje svijeće

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OBOŽAVATELJI Melanie Martinez izrazili su nezadovoljstvo zbog visoke cijene njezinih mirisnih svijeća koje su izdane u sklopu promocije njezinog albuma "Portals" iz 2023. godine. Svijeće su postale predmetom rasprave na društvenim mrežama nakon što su obožavatelji saznali da svaka svijeća košta 75 dolara (70 eura).

@littlebodybigheart

FULL CANDLE COLLECTION UP ON @portalsparfums 🕯️🕯️ Each song has an individual scent journey painting a picture for your senses🧚🏻‍♂️ High quality candles in ceramic eggs that are each hand painted!! 💓💓 all in individual trinket boxes. So excited about these!

♬ original sound - Melanie Martinez

Jedan od glavnih kritičara bila je tiktokerica @grecias0fi, koja je u viralnom videu s više od 470.000 pregleda nazvala svijeće "potpunom prevarom". U svom videu ona je izrazila razočaranje nakon što je saznala da svijeće imaju običan dizajn u obliku jaja, umjesto umjetničkog ili unikatnog dizajna koji bi možda opravdao visoku cijenu.

@grecias0fi lost alot of respect for her fr lowk #melaniemartinez #k12 #portals #trilogytour #crybaby ♬ original sound - grecia?

Web-stranica privremeno je nedostupna

Rasprava je odjeknula na platformama poput Reddita i TikToka, gdje su se obožavatelji također osvrnuli na ranije poslovne poteze Melanie Martinez, uključujući neuspješno financiranje i prikazivanje njezinog filma "K-12", koji je navodno izgubio milijune dolara.

Kada je lansirala svijeće, brzo su se rasprodale. Sada je njezina web-stranica privremeno nedostupna, s obaviješću da će uskoro biti ponovno dostupna. Jedan korisnik na TikToku je napisao: "Vjerujem da ili obnavljaju zalihe ili možda mijenjaju cijene jer se web-stranica trenutno sređuje. Nadamo se promjeni cijena."

Tiktokerica @marcellagflowers, koja isto pravi svoje svijeće, također se uključila u raspravu, objašnjavajući da bi troškovi materijala i izrade svijeća takve veličine mogli biti znatno niži od prodajne cijene od 75 dolara (70 eura).

@marcellagflowers how do you justify $75 for a candle?? a FOUR POINT THREE OUNCE candle?! melanie please explain this 😭 #portalsparfum #melaniemartinez #portalscandles #thetrilogytour #candlesoftiktok #portalsalbum #portalsparfums #melaniemartinezportals ♬ original sound - ☽ marcella flowers ☾

Ovo nije prvi put da se njezini fanovi žale na cijene

Ovo nije prvi put da je Martinez izazvala negodovanje zbog cijena svojih proizvoda. Ranije je izazvala kritike fanova na platformama kao što je Reddit zbog visoke cijene seta parfema iz kolekcije "Portals". Njezina kolekcija parfema Portals, objavljena prošle godine, koštala je 275 dolara (256 eura) za set od četiri mirisa od 15 ml.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.