Ana Gruica Uglešić prošetala New Yorkom u haljini iz Stradivariusa

Foto: Instagram/stradivarius.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLUMICA Ana Gruica Uglešić posjetila je New York, a pozornost je privukla jednostavnom haljinicom s cvjetnim uzorkom. Dobra vijest za sve kojima se haljina svidjela je da je u pitanju proizvod popularnog, povoljnog brenda Stradivarius.

"Najbolja godinama"

Haljinu je upotpunila velikom plavom torbom i adidas tenisicama, idealnima za cjelodnevno hodanje. Upadljive plave sunčane naočale dale su dozu zaigranosti cijeloj kombinaciji, koja je oduševila brojne pratitelje na Instagramu.

"Lagano a la Marilyn Monroe s haljinom", "Lipa moja Ane", "Sve na vama top", "Najbolja godinama", "Torba top" neki su od komentara na glumičino ležerno izdanje.

Haljina je dostupna u bijeloj boji, kakvu je nosila Gruica, i u plavoj boji. Haljina je kratka, ima široki izrez, a nabrana je kako bi dodatno istaknula struk. Na prsima ima trake za vezanje kako biste je lakše prilagodili sebi.

Haljinica s printom, Stradivarius, 25.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.