Moderan stan u centru Splita prodaje se za 6500 eura po kvadratu, evo fotki

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama i ovaj put našu pažnju privukao je stan od 60 kvadrata u centru Splita, koji se prodaje po cijeni od 6500 eura po kvadratu.

Nalazi se na četvrtom katu zgrade

Stan se nalazi na četvrtom katu zgrade, a uskoro se planira ugradnja lifta, navedeno je u oglasu. Nekretnina je kompletno adaptirana 2024. godine i od tada nitko nije boravio u stanu. U oglasu je naglašeno da su prilikom renovacije korišteni materijali najviše kvalitete dostupni na tržištu.

 

Pogled na more

U oglasu je istaknuto da stan u vlasničkom listu ima 60 kvadrata, no stvarna površina iznosi 68 kvadrata zbog pregrađenog balkona. Sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka s kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonice te ima i ostavu u podrumu veličine oko 8 kvadrata.

Stan ima pogled na more, na grad i na Marjan. U oglasu je naglašeno da je ovaj moderni stan idealan ne samo za život već i za iznajmljivanje. Besplatan parking je dostupan u krugu zgrade.

Oglas možete vidjeti OVDJE

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.