Kinder Pingui Coco je stigao i kod nas. Jeste li ga probali?

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MALO što podsjeća na ljeto kao kokos, pogotovo kao dodatak laganim desertima. Jedan takav je i dobro nam poznati Kinder Pingui, a i kod nas je konačno stigao onaj s okusom kokosa.

"Najbolji su s kokosom"

Kinder Pingui Coco odličan je za ljeto. Kao i klasična varijanta, napravljen je od mekog biskvita i preljeva od hrskave čokolade. Punjenje se sastoji od mliječne i kokos kreme, a sama čokolada posuta je mrvicama kokosa.

@hellofromitaly #kinderpingui #kinderpinguicocco #kinderpinguicoco #merendinekinder ♬ Love Of My Life - Metrow Ar
@itismejulesg Kinder Pingui noix de coco 🥥 #pourtoi #food #foodlover #kinder #coconut #nutella #foodie ♬ CHEGOU 3 - shonci & Mc Magrinho

"Obožavam Pingui", Koja je ovo trgovina?", "Moj favorit", "Čini se dobrim", "Mislila sam da su veganski jer je pakiranje zeleno", "Najbolji su s kokosom", "Nisam ih još probala", neki su od komentara ispod objava.

>> Cijene u trgovinama upravo su pale i do 50%. Evo što se isplati kupiti

Kinder Pingui s kokosom dostupan je u Kauflandu. Pakiranje od četiri komada od 30 grama platit ćete 1.99 eura, što je 0.50 eura po komadu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.