"Jedan od najboljih dosad": LEGO dodaje dva nova seta Botaničkoj zbirci

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO je proširio svoju živahnu Botaničku kolekciju s dva nova seta. Kolekcija obuhvaća setove s cvijećem, buketima, biljkama u saksijama i drugim botaničkim motivima, namijenjenim izradi i izlaganju u domu.

Dva najnovija dodatka su LEGO Chrysanthemum i LEGO Plum Blossom. LEGO Chrysanthemum set sastoji se od 278 dijelova, uključujući svijetlonarančasto cvijeće i zelenu teglicu sa zlatnom trakom, sve postavljeno na drveno postolje.

U prodaji su od 1. kolovoza

LEGO Plum Blossom set pak ima 327 dijelova, s jarko crvenim cvjetovima i plavom teglicom sa zlatnim detaljima, također postavljenim na drveno postolje.

Fanovi su oduševljeni Botaničkom kolekcijom, a njihove ruže su gotovo uvijek rasprodane. Sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, isto bi se moglo dogoditi i s ova dva nova seta. "Botanical linija postaje sve bolja, jedna od najboljih dosad", "Bože! Volim ih. Jedva čekam da ih dodam u svoju kolekciju cvijeća", neki su od komentara na Instagramu.

Cijena svakog seta iznosi 29.99 eura, a u prodaji će biti od 1. kolovoza. Više informacija možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.