Izbornik: Bale ne igra ako nije spreman! Bale: Za Hrvatsku sam spreman!

Foto: AFP

LOŠE vijesti stižu za navijače Walesa, a dobre za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Igora Štimca. Naime, prema riječima njegovog kolege na klupi Walesa, Chrisa Colemana, postoji velika mogućnost da Gareth Bale propusti dvoboj protiv Hrvatske, koji je na rasporedu u utorak.

>>> Bokšić: Bale je bolji igrač nego što sam ja bio

"Gareth je bolestan i protiv Škotske ga je bolio gležanj, ali htio je igrati bez obzira na sve. Nakon pola sata igre dobio je udarac baš u taj gležanj i na poluvremenu smo ga izvadili iz igre", rekao je Coleman, a zatim nastavio:

"U ponedjeljak ćemo znati hoće li igrati protiv Hrvatske. Znate, moramo biti pošteni prema njegovom klubu Tottenhamu koji nam nikada do sada nije pravio probleme kada bismo zvali Balea, a mi ćemo se također pobrinuti da ga Tottenham ima na raspolaganju zdravog i spremnog. Stoga, ako Bale neće biti sto posto spreman, onda neće igrati protiv Hrvata", rekao je Coleman.

Inače, Wales se pobjedom protiv Škotske probio na treće mjesto, a spomenimo i to da je Bale s tri pogotka najbolji strijelac u skupini.

Wales protiv Hrvatske ne može računati niti na kreativce Ramseyja i Allena, već je to dovoljan udarac za momčad koja nema puno igrača takvog kalibra.

Bale je jučer rekao da je spreman igrati protiv Hrvatske. Možda izbornik želi i zavarati Štimčev stožer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.