Francuski novinar: Real žali što je doveo Mbappea. Kako on to izgleda s 25 godina?

Foto: EPA

FRANCUSKI novinar Romain Molina gostovao je u podcastu Colinterview te tamo rekao neke stvari koje su jako odjeknule u Španjolskoj. Prvenstveno se radi o izjavama koje je dao o Kylianu Mbappeu (25), superstaru koji je ljetos PSG zamijenio Real Madridom.

Stigao je u Madrid kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s PSG-om, ali od dolaska se nije nametnuo kao prva zvijezda momčadi. Dosad u 11 utakmica ima sedam pogodaka i jednu asistenciju, ali nije se pokazao ključan u velikim utakmicama, a Molina tvrdi da u Madridu vlada veliko nezadovoljstvo Mbappeovim stanjem.

"U Realu žale što su ga doveli. Razgovarao sam neslužbeno s ljudima iz kluba o tome. Nije im donio ono što se od njega očekivalo. Samo je Florentino Perez bio za njegov dolazak. U klubu su razočarani razinom njegove igre", rekao je Molina pa dodao:

"Mislim da je Real napravio veliku pogrešku. Nije prošao pripreme, nego je odmah igrao, za razliku od Judea Bellinghama. Kako to Mbappe izgleda s 25 godina? To je neobjašnjivo. Nikad nisam vidio da je netko doživio takav fizički pad s 25 godina."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.