VIDEO Moro oduševio za Bolognu. Namjestio gol i bio najbolji na terenu

Foto: EPA

U PRVE dvije utakmice 8. kola talijanskog nogometnog prvenstva podijeljeni su bodovi, Genoa i Bologna su igrale 2:2, a novaci u društvu najboljih Como i Parma 1:1. U Genovi je Bologna vodila s 2:0 golovima Riccarda Orsolinija (37) i Jensa Odgaarda (56), ali je bod Geoni spasio Andrea Pinamonti (73, 85). Za Bolognu je ovo čak šesti remi u osam kola. Asistenciju More pogledajte OVDJE.

Nikola Moro odigrao je čitavu utakmicu za Bolognu kod koje Martin Erlić zbog ozljede nije konkurirao za nastup, dok je Milan Badelj ostao na klupi Genoe. Bologna je 13. s devet bodova, a Genoa 17. sa šest. Za hrvatske pratitelje nogometa je najzanimljiviji zbilja kvalitetan nastup More.

Grafika: Sofascore

Moro je namjestio prvi gol Riccarda Orsolinija, a utakmicu je završio kao najbolje ocijenjeni nogometaš Bologne. Do te ocjene je došao jer je, osim asistencije, upisao pet ključnih dodavanja, 6/10 točnih dugih lopti, 5/6 osvojenih duela, 86% točnih dodavanja te 2/2 uspješna driblinga.

U osam kola Serie A ove sezone, Moro ima šest nastupa za Bolognu, od čeka njih pet od prve minute. Osim toga, ponovno se nametnuo i izborniku Zlatku Daliću pa je tako bio dio reprezentacije na posljednjoj reprezentativnoj akciji, ali nije dobio šansu zaigrati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.