Cordoba zakasnio na sastanak prije utakmice s Istrom. Bjelica ga izbacio iz prvih 11

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

ISTRA i Dinamo susreću se na stadionu Aldo Drosina u Puli u utakmici 10. kola SuperSport HNL-a. Ove dvije momčadi igrale su i u prvom kolu na Maksimiru. Dinamo je dominirao i pobijedio 5:0. Istrijani u posljednje vrijeme igraju solidno. U posljednjem kolu pobijedili su Osijek 2:1. Dinamo je s novim trenerom Nenadom Bjelicom u posljednjem kolu pobijedio Varaždin na gostovanju 0:1. Dinamo pobjedom u Puli može do prvog mjesta na ljestvici.

Uoči utakmice se u momčadi Dinama dogodila jedna promjena. Umjesto Juana Cordobe u prvih 11 je na desni bok upao Marko Pjaca. Iako je Pjaca trebao u ovoj utakmici biti opcija s klupe, došlo je do promjene pred zadnji sastanak uoči utakmice jer je Kolumbijac zakasnio na njega.

Bjelicu je to naljutilo te ga je kaznio tako što ga je ipak posjeo na klupu. Podsjetimo, Cordoba je ljetos stigao u Dinamo iz Deportivo Calija za odštetu od 2.1 milijuna eura te je jedan od igrača od kojih se očekuje da u nastavku sezone igraju ključnu ulogu u uspjesima na svim frontovima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.