City: Još ne znamo koliko je ozbiljna Rodrijeva ozljeda

Foto: EPA

VEZNJAK Manchester Cityja i najbolji igrač proteklog Europskog prvenstva Rodri (28) ozlijedio je koljeno u utakmici protiv Arsenala u prošlom kolu Premier lige. Ozlijedio je križne ligamente, a engleski mediji pisali su kako je pred njim duga pauza, vjerojatno do kraja sezone. O njegovom je stanju poslao priopćenje i klub na svojim službenim stranicama.

"Manchester City može potvrditi da je Rodri doživio ozljedu ligamenata desne noge na utakmici proteklog vikenda protiv Arsenala. Veznjak je otputovao u Španjolsku kako bi zatražio mišljenje specijalista nakon prvih testiranja u Manchesteru. Procjena traje i još se uvijek ne zna težina ozljede i prognoza kad bi se Rodri mogao vratiti. Svi u klubu žele mu brz oporavak, a na našoj stranici moći ćete pratiti sve vijesti vezane uz njegov status", navodi se u priopćenju kluba.

Rodri je nezamjenjiv zadnji vezni u španjolskoj reprezentaciji i Manchester Cityju. Sa Španjolskom je bio prvak Europe ove godine, dok je s Manchester Cityjem prije dvije sezone osvojio trostruku krunu - Ligu prvaka, Premier ligu i FA kup.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.