Čuvao Mbappea i na poluvremenu ga pitao dres. Trener ga je odmah zamijenio

Screenshot: Twitter

ABDEL ABQAR (25), branič Alavesa i odnedavno reprezentacije Maroka, šokirao je navijače svog kluba potezom na poluvremenu utakmice kod Reala u sedmom kolu La Lige. Dok su igrači odlazili prema tunelu Bernabeua nakon što je prvi dio završio vodstvom Reala 2:0, televizijska kamera uhvatila je Abqara kako prilazi suparničkom napadaču Kylianu Mbappeu i moli ga da mu da dres.

Mbappe mu je uslišio želju, skinuo majicu i predao je suparničkom braniču. Abqar je na to pokazao Mbappeu da će on svoj dres njemu dati kad izađu s terena. Čim su ove scene izašle u javnost, navijači Alavesa su poludjeli. Šokiralo ih je da igrač njihovog kluba i to ne prolaznik u njemu, nego onaj koji je tamo četiri godine, izvodi nešto ovako skandalozno.

Da usred utakmice koju gubi od suparnika kojeg čuva traži dres, umjesto da se fokusira na to da poboljša svoju igru protiv njega. Abqara je inače trener Luis Garcia ostavio u svlačionici na poluvremenu.

Navijači Alavesa čestitali su treneru na tom potezu, dok za Abqara traže kaznu i poručuju mu da se ugleda na suigrače, koji su nakon njegovog izlaska primili još jedan gol, ali su zatim zamalo izveli čudesni povratak te časno izgubili 3:2.

Standings provided by Sofascore

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.