Cassano o srpskom napadaču Juvea: Ne sviđa mi se, histeričan je i ne zna što da radi

Foto: EPA

UMIROVLJENI talijanski napadač Antonio Cassano kritizirao je Juventus, a posebice njegovog srpskog napadača Dušana Vlahovića. Nekadašnji igrač talijanske reprezentacije koji je nastupao za Romu, Milan, Inter, Real Madrid tvrdi da se malo toga promijenilo u Juventusu otkako je Massimiliana Allegrija zamijenio Thiago Motta.

"Govorio sam protiv Allegrija jer je smeće. I dalje tako mislim. Nakon šest utakmica isto moram reći za Mottu. Dosad ništa nije napravio. U prvim utakmicama mu je momčad igrala iza lopte i bila orijentirana na kontranapade. Govorio sam da Juventus neće biti među četiri najbolje momčadi lige, a situacija je sad i gora no što je bila", rekao je Cassano. 

Vlahović je zabio 43 gola u 107 utakmica za Juve

"Poštujem Thiaga, ali on ne vrijedi u ovom prvenstvu. Nije me uvjerio. Jesu li njegove rotacije dobre ili loše? Ne sviđa mi se Vlahović. On je histeričan i nema osobnost. Ne zna što da radi i uvijek se žali", dodao je.

Juventus je Vlahovića doveo iz Fiorentine prije dvije godine u transferu vrijednom 83.5 milijuna eura. Srpski napadač otad je odigrao 107 utakmica za torinski klub, postigao 43 gola i asistirao za njih 10. U ovoj sezoni je na učinku od dva gola u ukupno šest utakmica za klub.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.