ANKETA Je li Nikola Kalinić zaslužio otkaz?

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

NAKON samo četiri mjeseca na toj funkciji, Nikola Kalinić više nije sportski direktor Hajduka nakon što je klub s njim odlučio okončati suradnju. Podsjetimo, u svibnju je Kalinić u Hajduku završio igračku karijeru i zatim preuzeo funkciju sportskog direktora. 

Kalinića su mnogi kritizirali zbog Hajdukovog ljetnog prijelaznog roka. Početkom ljeta senzacionalno se najavljivao dolazak Edina Džeke, od kojeg nije bilo ništa, a prema brojnim izvorima ni Gennaro Gattuso nije bio prvi izbor za trenera. Kalinić je otvoreno govorio kako novca za pojačanja nema i mnogi smatraju da se Hajduk ovog ljeta nije pojačao. Posljednji potez bio mu je dovođenje Stipe Biuka na posudbu.

O problemima koje je Kalinić imao kao sportski direktor smo u više navrata pisali na Indexu te kao izvorište svih problema isticali činjenicu da Kalinić nikad nije radio ništa slično, već je funkciju preuzeo kao potpuni amater. Ipak, neki smatraju da se na njoj nije snašao baš tako loše kako drugi tvrde i da je možda trebao dobiti još vremena. Pitamo vas - što vi mislite?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.