Balotelli: Boban napada svisoka. Tko si ti?

Foto: Marko Prpic/PIXSELL, EPA

MILAN je prošli tjedan na domaćem terenu izgubio od Liverpoola 1:3 u prvom kolu Lige prvaka. Zvonimir Boban (55) kao stručni komentator Sky Sportsa tada je komentirao poraz svojeg nekadašnjeg kluba u kojem je igrao tijekom devedesetih i bio direktor od lipnja 2019. do ožujka 2020. godine. 

Boban prošlogodišnju prodaju veznjaka Sandra Tonalija u Newcastle smatra pogreškom Milana, a kritizirao je i trenera Paula Fonsecu (51), koji je ovog ljeta došao u klub te u šest susreta upisao po dvije pobjede, neriješena rezultata i poraza. Talijanski napadač Mario Balotelli (34) se ne slaže s Bobanom.

Bivši kapetan Hrvatske i Dinama nije se složio s Fonsecinim izborom igrača te smatra da "Tijjani Reijnders nije šestica, već osmica", a "Ruben Loftus-Cheek nije desetka, nego osmica". "Kako igrati 4-3-3 s njima dvojicom zajedno? Razmišlja li se o promjenama?" rekao je Boban prošli tjedan, prenosi Football Italia.

Balotelli: Ne sviđa mi se način na koji Boban govori

Balotelli je potom gostovao u emisiji talijanskog medija Contracalcio, koja se zove Vox to Box. Talijanski napadač ocijenio je Bobanov stav prema Fonseci neprihvatljivim.

"Ne sviđa mi se način na koji Boban govori. Čini se kao da zna sve i da su samo njegove ideje ispravne, a ostali su idioti. Kako je samo drsko reći određene stvari Fonseci, reći treneru kako da radi svoj posao. Tko si ti? Boban napada svisoka. Nije mi problem reći da mi ide na živce. Ako lijepo izneseš svoj stav, to je u redu. U suprotnom idi k vragu", rekao je Balotelli.

Balotelli je bez kluba

Balotelli je u pojedinim trenucima karijere bio jedan od najboljih napadača na svijetu, no imao je problema s ponašanjem i kontinuitetom. Nastupao je za Inter, Manchester City, Milan, Liverpool, Nice, Marseille, Bresciju, Monzu, Sion i Adanu Demirspor. 

Ovog ga se ljeta čak povezivalo s Celjem, no ipak nije došao u slovenskog prvaka, pa sada i dalje traži klub. U dresu Milana odradio je 77 utakmica, zabio 33 pogotka i asistirao za njih devet. Transfermarkt mu sada vrijednost procjenjuje na 650 tisuća eura. Najviše je, prema toj specijaliziranoj stranici, vrijedio u lipnju 2012. - 32 milijuna eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.