Bliži se rekordni transfer Hajduka. "Još dva kluba uključila se u borbu za Vuškovića"

Foto: Robert Matić/Hajduk

LUKA VUŠKOVIĆ vjerojatno će na kraju sezone napustiti Hajduk i postati najskuplji igrač u povijesti splitskog kluba.

Nedavno je Fabrizio Romano, najpouzdaniji novinar kad su u pitanju transferi, objavio da je Manchester City ponudio 12 milijuna eura za 16-godišnjeg stopera. Ostvari li se transfer za tu cijenu, Vušković će prestići Nikolu Vlašića (10.8 milijuna eura) i postati najskuplji igrač splitskog kluba ikad.

Sada Ekrem Konur, turski stručnjak za transfere, javlja da je City dobio konkurenciju dva engleska kluba. "Liverpool i Chelsea uključili su se u utrku za dovođenje Vuškovića", otkriva Konur. 

Ranije se pojavila informacija da su skauti ta tri kluba bili u Ženevi i gledali Vuškovića na završnici juniorske Lige prvaka. Hajduk je predvođen Vuškovićem u polufinalu izbacio Milan i zatim izgubio finale od AZ-a.

Vušković je za prvu momčad Hajduka debitirao na Maksimiru u teškom porazu od Dinama (0:4). Trener Ivan Leko u početnu postavu stavio ga je i u iduće četiri utakmice s Lokomotivom (3:4), Osijekom (2:0), Slaven Belupom (1:0) i Šibenikom (3:2). Dosad je za Hajduk skupio osam nastupa i zabio jedan gol.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.