Cindrić: Sramota. Deset lopti dosuđeno za njih, nijedna za nas. Katastrofa

Photo: Pixsell/PIXSELL

HRVATSKA rukometna reprezentacija napravila je senzaciju i u utakmici prvog kola drugog kruga SP-a iznenadila aktualnog svjetskog prvaka Dansku odigravši remi 32:32. Ovim rezultatom Hrvatska je zakomplicirala situaciju u skupini i sebi dala malu šansu da se ipak nekako uspije progurati u četvrtfinale.

Utakmicu je prokomentirao Luka Cindrić, koji nije zadovoljan suđenjem Španjolaca Garcije i Marina: "Suđenje neću komentirati, ali mislim da je sramota da u ovakvoj utakmici odlučuju deset lopti za njih, nijednu za nas, to je stvarno katastrofa, ali to nije pitanje za nas, tim nek se bavi netko drugi."

Potom je dodao: "Odigrali smo jednu jako tešku utakmicu, dali smo sve od sebe. Nažalost, nismo pobijedili, no možemo biti zadovoljni s bodom i prikazanim večeras. Nije bilo lako, imali su pune tribine uz sebe, ali znali smo da im možemo parirati samo čvrstom obranom. Nisu imali rješenja, nego su igrali 7 na 6 u napadu, a mi se nismo mogli obraniti u drugom poluvremenu i postići koji laki gol. Preponosan sam na cijelu ekipu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.