Kovačić se još uvijek nije pridružio reprezentaciji jer čeka da mu supruga rodi

Foto: EPA

HRVATSKA nogometna reprezentacija okupila se u ponedjeljak u Zagrebu uoči dviju utakmica Lige nacija. Momčad izbornika Zlatka Dalića u subotu 12. listopada igrat će protiv Škotske na Maksimiru, dok je u utorak 15. listopada čeka gostovanje u Poljskoj. Hrvatska je natjecanje u Ligi nacija otvorila porazom u Portugalu (2:1), nakon čega je u Osijeku savladala Poljsku (1:0).

Na početku okupljanja nije bilo Matea Kovačića (30). Izbornik Zlatko Dalić otkrio je na uvodnoj presici kako veznjak ima privatnih problema: "Kovačić neće doći na okupljanje danas, ima privatne stvari, nadam se da će sve biti u redu. Nadam se da će doći što prije. Ima privatne obveze."

Čeka dijete

Kovačića i dalje nema, a ne zna se ni hoće li ga biti. Pojavile su se brojne špekulacije o tome gdje je i što radi hrvatski reprezentativac, ali ustvari nema velike tajne. Njegova supruga Izabel je trudna, trebala bi roditi svaki čas i Dalić mu je dao vremena koliko treba da bude sa suprugom. 

Daliću vrijeme curi. On svoj popis igrača mora znati do petka u 18 sati, kada istječe rok za prijavu igrača UEFA-i. Kovačić je ove sezone odigrao osam utakmica za Manchester City i zabio tri gola, od čega dva prošloga vikenda protiv Fulhama u 3:2 pobjedi.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.