Di Marzio: Cijena najskupljeg dinamovca je otišla u nebo

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

JOSIP ŠUTALO ovog ljeta će najvjerojatnije napustiti Dinamo. Za hrvatskog reprezentativca i najskupljeg igrača hrvatskog prvaka zainteresirano je nekoliko velikih europskih klubova.

Talijanski novinar Gianluca Di Marzio objavio je da je Šutalo velika Fiorentinina želja, ali da u tom talijanskom klubu nisu sigurni da ga mogu dovesti. "Fiorentina ga prati već tri godine, ali je cijena sad skočila u nebo", piše Di Marzio o igraču kojeg žele i Leipzig, Napoli i Ajax. "U Hrvatskoj su svi uvjereni da će 23-godišnjak na kraju otići u Leipzig za 25 milijuna eura. Ako ne ode u Njemačku, onda bi mogao završiti u Italiji", dodao je jedan od najpoznatijih insajdera.

Šutalo je proizvod Dinamove škole nogometa. U klub je stigao prije devet godina iz Neretve iz Metkovića. Prije dvije godine bio je na posudbi u Istri 1961, a nakon toga se nametnuo u Dinamu i reprezentaciji Hrvatske. Za hrvatske prvake odigrao je 81 utakmicu. Zabio je šest golova te četiri puta asistirao. Slavio je tri titule državnog prvaka u Dinamu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.