Dinamo ni danas neće dobiti novog trenera. Uprava razgovarala s igračima

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO ni danas neće dobiti novog trenera. Iako se očekivalo da će Velimir Zajec i Marko Marić hitno reagirati nakon debakla u Koprivnici, u Dinamu još pregovaraju s potencijalnim kandidatima. Njih je nekoliko, u igri je i neki stranac, ali stav kluba je da ništa neće ići preko noći i da će se jako dobro analizirati tko će sjesti na klupu nakon Sergeja Jakirovića.

Kako trenutačno stvari stoje, momčad će u srijedu u Banjolama, u SuperSport Kupu protiv Banjola, voditi sadašnji v.d. glavnog trenera Sandro Perković. Teško je očekivati da će se to promijeniti, ali novi trener svakako bi trebao doći do subote, kad Dinamo dočekuje Lokomotivu.

Uprava posjetila igrače

Kako doznajemo, uoči današnjeg treninga u 11 sati momčad su posjetili članovi najužeg klupskog vodstva. Oni su kratko porazgovarali s igračima i iskazali im podršku, ali su im poručili da moraju biti svjesni svoje odgovornosti i da se tjedan kao prošli ne smije ponoviti.

Krug potencijalnih kandidata i dalje je manje-više isti. Kao što smo jučer pisali, Nenad Bjelica sve je dalje od Dinama i sve je realnije da trener bude neko od imena koja se spominju čitavog tjedna.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.