Durdov nakon dva gola Gorici: Livaja je moj idol, sanjao sam da igram s njim

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

U UTAKMICI sedmog kola Supersport HNL-a Hajduk je na Poljudu deklasirao Goricu rezultatom 4:1 i tako upisao četvrtu pobjedu u nizu s kojom je skočio na vrh tablice. Gorica je šokirala Poljud kada je u petoj minuti povela autogolom Dominika Prpića, ali Hajduk je došao do preokreta. Dva puta zabijao je 16-godišnji Bruno Durdov kojem je za oba gola asistirao Marko Livaja. Livaja je zatim zabio i sam, a točku na "i" stavio je Niko Sigur.

Golom za izjednačenje Durdov je sa 16 godina, 9 mjeseci i 10 dana postao najmlađi strijelac za Hajduk u povijesti SuperSport HNL-a. Do sada je rekord držao Nikola Vlašić, koji je u studenom 2014. godine sa 17 godina i 29 dana zabio protiv Zadra. Nakon utakmice Durdov je rekao: 

"Nakon ranog gola smo se vratili u utakmicu, vidjelo se koliko nam svaki balun znači, bacali smo se na glavu, drago mi je što smo izašli iz krize s početka sezone. Ne mogu baš opisati osjećaje nakon golova, predivni su. Livaja je moj idol, sanjao sam da igram s njim. Nisam mogao ni zamisliti da će mi asistirati za prva dva gola. Kada mi je publika skandirala, osjećao sam se kao da nisam tu na terenu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.