Evo gdje gledati Osijek i Rijeku u lovu na Europu

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

NAKON što je Dinamo u srijedu prošao u treće kolo kvalifikacija za Ligu prvaka, isto će danas pokušati napraviti Osijek i Rijeka u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Oba kluba u uzvratima brane minimalnu prednost iz prvih susreta, odigranih prije tjedan dana.

ZTE - Osijek (18:45, MAXSport 2)

Osijek gostuje u mađarskom Zalaegerszegu kod ZTE-a, a utakmica počinje u 18:45. Momčad Stjepana Tomasa u europskom debiju na Opus Areni pobijedila je 1:0 zahvaljujući pogotku Ramona Miereza u 91. minuti. Prijenos uzvratnog ogleda je na programu MAXSport 2, koji će za vrijeme utakmice biti otključan za sve korisnike MAXtv-a.

U slučaju prolaska Osijek će u trećem pretkolu igrati protiv boljeg iz dvoboja Cluja i Adana Demirspora. Prvi njihov ogled završio je 1:1, a danas su domaćini Turci. Treba napomenuti da bi Osijek, prođe li i ZTE i Cluj, u zadnjem pretkolu bio nositelj. U slučaju da Adana prođe Cluj, Osijek ne može biti nositelj u play-offu Konferencijske lige.

Rijeka - Dukagjini (20:15, MAXSport 1)

Rijeka pak na Rujevici od 20:15 dočekuje kosovski Dukagjini. U prvoj je utakmici izborila 1:0 pobjedu golom Nike Jankovića u 30. minuti. Prijenos ovog susreta je na programu MAXSport 1, a uvodna emisija kreće u 19:30.

Rijekini mogući protivnici u trećem pretkolu su ili velški Haverfordwest ili Torshavn s Farskih Otoka. Torshavn je na domaćem terenu pobijedio 2:1, a danas je na rasporedu uzvrat u Walesu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.