VIDEO Perišić dobio ovacije navijača PSV-a

Foto: Profimedia

NOGOMETAŠI PSV-a iz Eindhovena, aktualni nizozemski prvaci, svladali su u gostima Fortunu 3:1 u susretu šestog kola tamošnjeg prvenstva. Mogla je to biti debitantska utakmica Ivana Perišića za PSV, ali nije bila. Hrvatski je reprezentativac ostao na klupi cijelu utakmicu. Neko se vrijeme zagrijavao te dobio ovacije svojih navijača. Pogledajte video OVDJE.

PSV je poveo u 16. minuti golom Amerikanca Malika Tillmana, ali je Fortuna izjednačila šesnaest minuta kasnije. Strijelac je bio Bullaude nakon vrlo lijepe asistencije hrvatskog nogometaša Alena Halilovića. Nove bodove PSV je osigurao u nastavku. Prvo je Tillman postigao svoj drugi pogodak u 68. minuti, dok je Luuk de Jong u 72. postavio konačnih 3:1.

Perišić nije ušao

Halilović i Josip Mitrović su počeli utakmicu za Fortunu. Mitrović je zamijenjen u 77., Halilović u 89., dok je Ante Erceg za domaćina u igru ušao u 63. minuti. Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić je ovaj tjedan došao u PSV kao slobodan igrač, nakon raskida ugovora s Hajdukom prošli mjesec.

Na ljestvici nizozemskog prvenstva vodi PSV s 18 bodova, dok dva boda zaostatka ima drugoplasirani AZ Alkmaar. Feyenoord je peti te ima devet bodova uz utakmicu manje. Fortuna Sittard je na 12. mjestu.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.