Evo koje igrače je Bjelica poveo na mini pripreme tijekom reprezentativne pauze

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

NOGOMETAŠI Dinama tijekom reprezentativne pauze otputovali su na mini pripreme u Sveti Martin na Muri, mjesto na sjeveru Hrvatske. Momčad trenera Nenada Bjelice u Međimurju će trenirati dva dana te u četvrtak u 15 sati odigrati prijateljsku utakmicu s Poletom, klubom koji se natječe u 3. NL Sjever.

"Kako sljedećeg vikenda nema prvenstvenih obaveza zbog reprezentativne stanke i utakmica u UEFA Ligi nacija, plavi će, izuzevši igrače koji su pozvani u nacionalne selekcije, na spomenutoj lokaciji nastaviti s radom i treninzima, a prvoj momčadi su priključeni i neki mlađi igrači", stoji u objavi Dinama uz popis igrača koje je Bjelica poveo u Sveti Martin.

Popis igrača koje Bjelica vodi u Sveti Martin na Muri: 

Danijel Zagorac, Ivan Nevistić, Ivan Filipović, Sadegh Moharrami, Takuya Ogiwara, Raul Torrente, Arijan Ademi, Maxime Bernauer, Luka Stojković, Samy Mmaee, Jan Oliveras, Sandro Kulenović, Ronaël Pierre - Gabriel, Juan Cordoba, Stefan Ristovski, Josip Mišić, Kevin Theophile-Catherine, Marko Rog, Marko Perković, Dino Perić, Dario Špikić, Sven Šunta, Fallou Faye, Marko Zebić, Anđelo Šutalo, Tin Miljak, Petar Andrić, Ivan Zaverukha.

Utakmice s Istrom i Salzburgom nakon reprezentativne pauze 

Dinamo je na trećem mjestu SuperSport HNL-a s 19 bodova, dok u Ligi prvaka ima jedan bod nakon poraza od Bayerna (9:2) i remija s Monacom (2:2). Bjeličina momčad domaćem se prvenstvu vraća 19. listopada, kad gostuje u Istri, dok je 23. listopada na rasporedu susret Lige prvaka u Salzburgu. 

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.