Hezonja zbog virusa izgubio 8 kilograma. Pogledajte kako sada izgleda

Foto: Xavier Rathan-Mayes (X)

MARIO HEZONJA (29) propustio je dio dosadašnje sezone Real Madrida. Trener španjolskog velikana Chus Mateo krajem rujna potvrdio je da je hrvatski košarkaš bio pokupio virus. "Izgubio je šest do sedam kilograma i sada ih mora vratiti. Već neko vrijeme je povraćao, imao dijareju i visoku temperaturu. Trudit ćemo se da radimo s njim kako bi što prije vratio kondiciju", rekao je Mateo.

Hezonjin suigrač, Kanađanin Xavier Rathan-Mayes (30) sada je na X-u objavio fotografiju hrvatskog reprezentativca. "Izgubio je osam kilograma, ali i dalje misli da je Super Hezonja. Drago mi je što si se vratio, malo si mi nedostajao", napisao je Rathan-Mayes, a Hezonja je post komentirao emotikonima koji se smiju.

Hezonja ljetos potpisao petogodišnji ugovor s Realom

Hezonja je 21. rujna ubacio 12 poena u pobjedi Reala protiv Barcelone (89:83) u polufinalu španjolskog Superkupa, nakon čega je uslijedila pauza. Vratio se 6. listopada u slavlju madridskog kluba protiv Zaragoze (101:95) u španjolskom prvenstvu, pri čemu je ostvario 13 poena.

Podsjetimo, Hezonja je ljetos potpisao novi petogodišnji ugovor s Realom, i to nakon višetjedne drame koja se razvlačila po španjolskim medijima, isticanja potpisanog predugovora s Barcelonom te kombinacija s Panathinaikosom i Partizanom,

Hezonja je prošle godine s Realom postao prvak Europe. Stigao je prije dvije godine u Kraljevski klub te postao jedan od najboljih igrača madridske momčadi. Ranije u karijeri nastupao je za Barcelonu, Orlando Magic, New York Knickse, Portland Trail Blazerse, Panathinaikos i UNICS.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.