Gvardiol na pitanje novinara: Pitajte nekog drugog

Foto: EPA

MANCHESTER CITY i Inter odigrali su 0:0 na stadionu Etihad u prvom kolu Lige prvaka. Cijelu utakmicu za mančesterski sastav odigrao je Joško Gvardiol (22), dok njegov sunarodnjak Mateo Kovačić nije ulazio u igru. Gvardiol je bio vrlo dobar. Među ostalim, spasio je svoju momčad kad je Matteo Darmian pucao gotovo na prazan gol, a u završnici je imao i opasan udarac, koji je Interov golman Yann Sommer zaustavio.

Hrvatski branič nakon utakmice dao je izjavu za beINSports. "Obrana s četvoricom je jako dobro izgledala, a najvažnije je da funkcioniramo kao jedan. Moramo tako nastaviti, nadam se brojnim utakmicama u kojima nećemo primiti gol", rekao je Gvardiol, kojem je to bio šesti nastup za City ove sezone.

"Svjesni smo da će sezona biti duga. No i dalje sam mlad, imam 22 godine. Stoga ove sezone moram dati sve od sebe", poručio je Gvardiol, kojeg je City prošle godine platio 90 milijuna eura i tako ga učinio najskupljim braničem u povijesti nogometa.

"To ne pitajte mene, pitajte nekog drugog"

Talijanski TuttoMercato prenosi da je jedan novinar pitao Gvardiola tko je u susretu City - Inter izgubio dva boda, a tko je osvojio jedan. "To ne pitajte mene, pitajte nekog drugog", odgovorio je Gvardiol, prenosi talijanski medij.

"Znamo njihove kvalitete, znamo da je Inter odlična momčad u Italiji. Znali smo da neće biti lako, a osobito su to znali igrači koji su prije dvije godine igrali protiv njih u finalu Lige prvaka", izjavio je Gvardiol.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.