U Hajduku se svađao i tukao sa suigračima. Sad potpisuje za Slobodu iz Tuzle

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

SAID AHMED SAID (31), bivši napadač Hajduka, nakon godinu i tri mjeseca bez kluba pred potpisom je ugovora sa Slobodom iz Tuzle, s kojom trenira. Klub velike tradicije je u teškoj situaciji. Kao najbolji u drugoj ligi BiH ljetos se vratio u prvu. Ali nakon prvih devet kola u Premier ligi ima samo dva boda i postigao je tek tri gola. 

Slobodi dakle treba Said iz njegovih najboljih dana. Oni su bili u Hajduku i SHNL-u, u kojem je u 67 nastupa postigao 21 i namjestio 15 golova. No ne treba joj ponašanje po kojem je Said bio poznat na Poljudu tijekom boravka tamo, od ljeta 2016. do siječnja 2019., kada je uz 500 tisuća eura odštete otišao u portugalski Olhanense.  

Oteo penal i promašio ga, tukao se i svađao sa suigračima

Said je u Hajduku bio poznat po incidentima i kaznama. Na utakmici pretkola Europa lige protiv Evertona je uzeo loptu Anti Ercegu kada se ovaj spremao izvesti penal. Said je zatim iz otetog jedanaesterca promašio. Nakon utakmice Kupa u Solinu potukao se sa suigračem Zvonimirom Kožuljom.

Zamalo se potukao s Hajdukovim golmanom Danteom Stipicom nakon utakmice s Lokomotivom, tijekom koje se fizički sukobio sa suparnikom Radonjićem. Zbog navedenih razloga bio je izbačen iz momčadi. Navijači Hajduka su ga jednom napali u Splitu, a na Mercedesu su mu bile izbušene sve gume. 

Tablice omogućuje Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.