Hajduk najavio prodaju pretplata. Evo svih novosti

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK će od 1. srpnja predavati pretplate za nadolazeću sezonu, potvrđeno je na službenoj klupskoj stranici. Cijena pretplata je za 50 posto viša u odnosu na prošlu sezonu. Interes je tada bio toliko velik da se prodaja ograničila na 20 tisuća mjesta na Poljudu i tako je oboren povijesni rekord.

U Hajduku se nadaju kako će im navijači novom navalom na nikad skuplje pretplate pomoći još više sanirati troškove organizacije ulaznica i uređenja prstena oko stadiona. Uz nove cijene vrijedi staro pravilo po kojem će pretplate biti 12 posto niže za članove kluba.

Pretplate ne vrijede za grupu Konferencijske lige

Kupljena pretplata jamči mjesto na Poljudu za sve utakmice HNL-a, drugo i treće pretkolo Konferencijske lige te za utakmice Kupa. Dakle, ako Hajduk izbori skupinu Konferencijske lige, pretplata ne garantira mjesto na stadionu za te utakmice i ulaznice za njih pretplatnici će morati dodatno kupovati, ali će pritom imati pravo prvokupa. 

Sezonska ulaznica vrijedi za najmanje 19 utakmica, 18 prvenstvenih i jednu europsku. Zato što Hajduk može npr. u prvoj fazi kupa biti gost i ondje ispasti. Kad se cijena pretplata podijeli s brojem utakmica, cijena ulaznice bez članskog popusta iznosi 15.79 eura za zapadnu tribinu, za istočnu 12.63 eura, za sjevernu 7.89 eura te južnu 6.32 eura. 

Cijene Hajdukovih pretplata za sezonu 2024./2025.*

Zapad premium 600 eura (dosadašnja cijena 400 eura)

Zapad 300 eura (do sada 200 eura)

Istok 240 eura (do sada 160 eura)

Sjever 150 eura (do sada 100 eura)

Jug 120 eura (do sada 100 eura)

*sve cijene su 12% niže za članove Hajduka.

Novost je i  da će pretplatnici  u novoj sezoni koristiti pretplatničku iskaznicu iz prethodne sezone. Od 1. do 15. srpnja bit će moguća isključivo obnova pretplata iz prošle sezone. Pretplate je moguće obnoviti online, u Odjelu za članstvo te na "welcome desku" na Poljudu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.