Hat-trick Šeška u pobjedi Slovenije, Crna Gora primila dva gola u prve tri minute

Foto: Profimedia

SJAJNA Slovenija je u 2. kolu skupine 3 Lige nacija B deklasirala Kazahstan 3:0 hat-trickom Benjamina Šeška i nakon dvije odigrane utakmice ima četiri boda. Momčad Matjaža Keka odigrala je jako dobru utakmicu i sve je riješila već u prvom poluvremenu.

Fantastični Šeško sam sredio Kazahstance

Šeško je u 23. minuti doveo Sloveniju u vodstvo, a pet minuta kasnije je povisio na 2:0. Gosti su bili potpuno bezopasni, a napadač Leipziga dotukao ih je golom u 63. minuti. Šeško je došao do brojke od 14 golova u 35 nastupa za Sloveniju. U drugoj utakmici ove skupine Norveška je s 2:1 pobijedila Austriju. Haaland je donio pobjedu Norvežanima golom u 80. minuti.

Standings provided by Sofascore

Šok za Crnogorce

Crna Gora je u neobičnoj utakmici u skupini 4 Lige nacija B izgubila kod kuće od Walesa 2:1. Gosti su poveli u prvom napadu golom Moorea, a već u 3. minuti bilo je 0:2 nakon što je zabio Wilson. Domaćini su do kraja uspjeli smanjiti golom Camaja u 73. minuti, ali više od toga nisu mogli. U drugoj utakmici te skupine Turska je s 3:1 bila bolja od Islanda.

Standings provided by Sofascore

U Ligi nacija A sjajnu utakmicu odigrale su Francuska i Belgija. Domaćini su slavili 2:0 golovima Kolo Muanija u 29. i Dembelea u 57. minuti i pravo je čudo da obje momčadi nisu zabile još koji gol. Na drugom susretu Italija je s 2:1 u Budimpešti pobijedila Izrael.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.