Hrvatska U-21 reprezentacija saznala protivnika u play-offu za Europsko prvenstvo

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

MLADA reprezentacija Hrvatske pobijedila je u utorak Grčku 3:2 u posljednjem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2025. godine. Time je izborila dodatne kvalifikacije, a ondje će igrati protiv Gruzije, odredio je današnji ždrijeb. Reprezentacija Ivice Olića igrat će dvije utakmice protiv Gruzijaca, koje su na rasporedu između 14. i 19. studenog.

Hrvatskoj je drugo mjesto donijelo doigravanje

Točni datumi moraju se još utvrditi. Europsko prvenstvo igra se sljedećeg ljeta u Slovačkoj od 11. do 28. lipnja. Podsjetimo, Hrvatska je pobjedom nad Grčkom ostala na drugom mjestu skupine iza Portugala. Najbolja momčad iz svake skupine i tri najbolje drugoplasirane momčadi osigurale su direktan plasman na turnir. 

Parovi doigravanja:

Finska - Norveška
Belgija - Češka
Gruzija - Hrvatska

Tko je sve već izborio Euro?

Dosad su plasman izborili: Engleska (prvak), Slovačka (domaćin), Danska, Francuska, Njemačka, Italija, Nizozemska, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovenija, Španjolska, Ukrajina

Nakon pobjede nad Grčkom Ivica Olić kratko je komentirao mogućnosti u doigravanju: "Ždrijeb? Sa svima možemo igrati. Imamo kvalitetu, vratit će nam se neki igrači. Veselim se tim utakmicama."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.