Cro Cop spasio psa s ceste: Sigurno neće završiti pod kotačima nekog auta

Foto: Mirko Cro Cop Filipović/Facebook

UMIROVLJENI hrvatski MMA borac Mirko Cro Cop Filipović na Facebooku je objavio fotografiju na kojoj drži malog psa kojeg je, kako je ispričao, pronašao na ulici. Filipovićeva želja je pronaći vlasnika ove mješanke ili joj pronaći "dom kakav zaslužuje". U više je navrata pokazao kako voli životinje, a sad je to još jednom potvrdio. Pročitajte njegovu objavu.

"Neće završiti na ulici"

"Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerovatno. Nahranio ju i odveo ju kod veterinara, ali čip nema. Uhranjena je i jako njegovana, očito je nečiji kućni ljubimac ili je bila ljubimac pa je se netko riješio tako da ju je izbacio iz automobila.

Moguće da je i odlutala, ali obzirom da nema čip, to se čini manje vjerovatnim. Pregledao sam i kvartovske fb stranice i ‘izgubljeni/pronadjeni psi Zg‘, ali nitko ju ne traži. Ali ako ju njeni vlasnici traže, želio bih da se vrati u svoj dom. U slučaju da ju je neko smeće izbacilo iz auta da je se riješi, nek zna da ću joj pronaći dom kakav svaki ljubimac zaslužuje.

Ja imam već 4 psa i peti mi iskreno nije potreban, ali neće sigurno na cesti završiti i pod kotačima auta ili da ju drugi psi rastrgaju obzirom da nema niti 5 kilograma. Ukoliko se ne pronađu vlasnici, dati ću ju na udomljavanje, a do tada će biti kod mene. Jako je mlada, mješanka pinča, nema ni punih 5 kilograma", napisao je Cro Cop.

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta.Mješanac pinča vjerovatno.Nahranio ju...

Objavljuje Mirko CroCop FilipovicČetvrtak, 17. listopada 2024.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.