Rooney: Pogbi sam bacio zvučnike iz svlačionice nakon poraza: Pogba: Neka dokaže

Foto: EPA

FRANCUSKI 31-godišnji veznjak Paul Pogba igrat će već sljedeće godine od ožujka. Nogometaš Juventusa moći će se momčadi priključiti već u siječnju sljedeće godine na treninzima, nakon što mu je ublažena kazna koja je iznosila četiri godine suspenzije zbog uzimanja dopinga.

Pogba je suspendiran krajem prošle sezone zato što je test kojem je podvrgnut nakon utakmice Udinesea i Juventusa 20. kolovoza 2023. pokazao da ima višak testosterona. "Ja sam gotov. Ja sam mrtav. Paul Pogba više ne postoji", govorio je Pogba prošlog ljeta, kad je doznao za veliku kaznu. Htio je završiti karijeru, u kojoj je igrao samo za dva kluba - Manchester United i Juventus.

Povodom svog povratka na nogometne terene francuski je vezni igrač dao ekskluzivan intervju za Daily Mail. Tamo je, između ostalog, pričao o Wayneu Rooneyju, svom bivšem suigraču iz Manchester Uniteda.

Pobio Rooneyevu priču

Rooney je u jednom prijašnjem intervjuu ispričao anegdotu u kojoj je Pogba navodno plesao u svlačionici nakon što je United izgubio. "Ugasio sam mu zvučnike i izbacio ih iz svlačionice", prisjećao se nekadašnji engleski reprezentativac.

Pogba je rekao da je to laž, a da je Rooney zao jer je to rekao. "Gdje su mu svjedoci? Ako netko može potvrditi taj događaj, onda u redu, prihvatit ću tu priču. Tko je još bio u svlačionici? To je laž, a Wayne je ispao zao. Uostalom, ja sam jako loš gubitnik i poštujem svoj klub", rekao je Pogba.

Manchester United klub je za koji je Pogba odigrao najviše utakmica u karijeri - 233. Zabio je pritom 39 golova i namjestio 48. No, budući da je došao za 100 milijuna eura, od njega se očekivalo više i navijači Uniteda uglavnom ga smatraju promašajem. Rooney (38) je s Unitedom osvojio Ligu prvaka te postao legenda kluba. Ima 559 nastupa i 253 pogotka za taj klub.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.